Fokushold

Indkald

Har din hund også svært ved at komme, når der bliver kaldt på den? Din hund er ikke den eneste. Et godt indkald giver mulighed for stor frihed. Frihed er forbundet med velvære, og din hund vil elske dig for at have trænet den i et sikkert indkald, så den kan få lov til at løbe frit i skoven og på stranden.

På Fokus – Indkald træner vi på en forbedret kontakt, forskellige belønningsmetoder samt et hav af indkaldslege og indkald af forskellige sværhedsgrader.

Der er desværre ingen hold at vise i øjeblikket.

Ro (og fred)

Hvis din hund har svært ved at falde til ro, slappe af på et tæppe, der hvor I er eller har alt for travlt med at holde øje med frikadellerne på bordet, de andre hunde, mennesker, biler eller andet, så er dette hold noget for jer.

Det giver en stor fordel i hverdagen, og det mindsker stress, at hunden kan falde til ro i den kulisse som omringer den, og at den hviler i sig selv rent mentalt. Det giver hunden ro og dig ro.

På Fokus – Ro (og fred) arbejder vi med at lade hunden blive bevidst om egen adfærd, og at begrænsning af denne kan føre til belønning. At det man rigtig gerne vil have kan blive til virkelighed, hvis man bare lige holder sig en smule i ro. Vi bruger de fristelser som hunden elsker og lærer den, hvordan den kan nå frem til dem i ro og (fred).

Gå pænt

En hund, som går pænt på gåturene får, flere eller længere gåture (min helt egen filosofi). Så let kan det næsten siges. Hvis dagens gåtur/e er et helvede, så bliver de både kortere og måske også færre.

Gåture er et basalt behov hos hunden. Gåture svarer i det moderne liv til at være på Facebook. På Facebook sørger man for at holde sig opdateret på venner og bekendte og omverdenen generelt. Tænk på hvor mange gange i døgnet, vi tjekker vores Facebook… Hunden har behov for at komme på Facebook hver dag, og det skulle helst være en fornøjelse for både du og hunden.

På Fokus – Gå pænt arbejder vi med en forbedre kontakt samt forskellige belønningsmetoder. Vi træner på at kunne bevæge sig sammen, og at hunden bliver bevidst om, at du er en del af gåturen.

Fire gange. Maks. seks hunde på holdet.

Alle felter pånær de valgfrie felter skal udfyldes

Jeg accepterer DogTech - Adfærd og Trænings's handelsbetingelser og persondatapolitik.