Hunde CV

Hver dag er en ny mulighed for at lære, og jeg bliver aldrig træt af det. Færdig bliver jeg heller aldrig. Jeg finder det vigtigt at holde sig løbende opdateret og uddannet, så jeg med nyeste viden indenfor hundeadfærd og træning kan yde den bedste service for de hunde og mennesker, jeg har med at gøre.

 

2020

Dogs4Motion – FUNdamentals K9 Conditioning (Online)
Grundfærdigheder for Konkurrencehunden v. Nina Krüger
Rally Lydighed – Konkurrenceplan
Nose Work – Konkurrenceplan

 

2019

Rally Lydighed – konkurrenceplan

Nose Work – Konkurrenceplan

 

2018

Rally Lydighed

Animals in Control in Practice

Nose Work

 

2017

Nose Work

Rally Lydighed

BAT – Behavioral Adjustment Training

”Nørdehold” med fokus på individuelle træningsudfordringer

Diverse fokushold

 

2016 og før

Nose Work

Rally Lydighed

Nytårstræning med empowerment og aktiv larm

Kørekort til Hund

Hundefitness

Lydighed

Agility

Sportræning

Klikkertræning