Nose Work

Nose Work (NW) er en hundesport som er i en rivende udvikling og en aktivitet, som alle hunde kan deltage i uanset alder og race. Selv hunde som kan have svært ved at omgås tæt med andre hunde har her en fordel, da træningen som oftest foregår med én hund ad gangen. Det er en super god måde at stimulere og aktivere sin hund mentalt, og så er det sjovt. NW er en sportsaktivitet, som man kan deltage ved prøver i, hvis man ønsker det. Det kan til gengæld også sagtens bruges som god næse-aktivering til din familiehund, og så er det kendt for at give hunden en masse selvtillid.

På begynderhold og fortsætterhold, da det er en individuel og flydende overgang, arbejder vi med at opbygge et solidt fundament omkring søgeadfærd. Når hunden arbejder sikkert, selvstændigt og med stor vedholdenhed kobler vi færten sammen med søgeadfærden på alle mulige spændende måder. Til sidst vil hunden finde så stor glæde i at søge efter færten, at den sikkert vil kunne skelne færten fra alle andre dufte i omgivelserne. Al træningen er naturligvis bygget op om udelukkende positive træningsprincipper med masser af belønning.

Når hunden er blevet god til at genkende den rene fært, træner vi på Nose Work Miljøholdet forskellige steder hver gang. Det styrker hunden i at sætte i gang med at søge på færten på nye og ukendte steder. Vi ser nærmere på markeringsadfærd og forskellige former for mere vanskelige søg.

Et Nose Work hold består af fem/seks gange á 75-90 minutter, hvoraf den første er teori uden hund. Teorien varer typisk ca. to timer. Der er maks. fem hunde på begynder- og fortsætterhold og maks. seks hunde på Nose Work Miljø.

Begynderhold
Hold navn Startdato Tilmeldinger
NWB123Tirsdag 10 Jan 2023 kl. 17.302 / 3
Fortsætterhold
Hold navn Startdato Tilmeldinger
NWF123Tirsdag 10 Jan 2023 kl. 19.002 / 3
Miljøhold

Der er desværre ingen hold at vise i øjeblikket.

Alle felter pånær de valgfrie felter skal udfyldes

Jeg accepterer DogTech - Adfærd og Trænings's handelsbetingelser og persondatapolitik.