Stay in Shape - Online

At være i god form medfører velvære – også hos vore hunde. På Stay in Shape – Online lærer du og hunden at bruge forskellige redskaber og øvelser, så vi kan vedligeholde både en god fysisk men også mental form.

For det er ikke kun fysikken som får et løft på dette kursus. Selvtillid gennem kropskontrol og kropsbevidsthed, giver også hunden et mentalt løft.

Vi arbejder med balance, fleksibilitet, styrke og koordination. Alt dette til sammen er med til at styrke hunden proprioception, som er hundens bevidsthed om dens egen krops bevægelse samt samspillet mellem muskler, nerver, lille- og storhjernen. Vi lærer også små grundlæggende massagegreb som bidrager til en samlet velvære og afslapning i krop og sjæl.

Kurset er for hunde og førere som gerne vil have en lidt videregående undervisning i, hvordan man hensigtsmæssigt får vedligeholdt øvelser i kropskontrol samt kan udfordre hunden, så den får den udviklet sin egen kropsbevidsthed. Det kan være en fordel at have deltaget i ’Get in Shape – Live’ eller ’Get in Shape – Online’. Der vil stadig i dette kursus være fokus på, at meget af træningen kan foregå med ting eller udstyr, som er rimeligt tilgængeligt i hjemmet eller naturen, og samtidig man træne rigtig meget kropskontrol bare med hundens og førerens egen krop.

Jeg vil i introduktionsvideoen til hver øvelse beskrive, hvilken slags træningsudstyr der skal bruges, og hvis man kan bruge et lettere (økonomisk) tilgængeligt alternativ. Du har mulighed for at tilkøbe diverse træningsudstyr. Skriv en mail til info@dogtech.dk ved interesse.

Dette kursus er for alle hunde, som er klinisk fysisk raske.

Undervisningsvideoerne vil blive uploaded på en lukket Facebookgruppe, som du bliver optaget i, når jeg har modtaget betaling for online-kurset. Du har i kommentarfeltet under hver video mulighed for at uploade dine egne videoer, som jeg vil give feedback på. Kurset forløber over fem uger, hvor der vil blive udgivet videoer hver uge. Du modtager en mail med navnet på Facebookgruppen inden start.

Der er desværre ingen hold at vise i øjeblikket.

Alle felter pånær de valgfrie felter skal udfyldes

Jeg accepterer DogTech - Adfærd og Trænings's handelsbetingelser og persondatapolitik.