Styrkepakker

Vi har stor fokus på vores hundes velvære. Vi køber det rigtige foder, vi går til træning, og vi tager til dyrlæge regelmæssigt.

Vores hunde kan i løbet af livet have behov for lidt ekstra omsorg for sin krop. Måske er hunden blevet senior. Måske er den konkurrencehund som skal holdes i god form, eller måske har hunden over tid kompenseret for en skavank, som det nu er nødvendigt at rette op på.

En Styrkepakke bidrager til vedligehold af hundens krop samt forebyggelse af skader og kompensatoriske problemstillinger. Med en Styrkepakke får du målrettede øvelser som er sammensat til dig og din hund. Vi deler hundens krop i tre dele; forpart og bagpart samt core som er bindeleddet mellem for og bag.

Vi kan træne med fokus på en, to eller alle tre dele, men da kroppen jo er en helhed, vil træningen naturligvis have indflydelse på alle tre dele, uanset hvilket fokus som vælges. Samtidig vil fysisk træning af kroppen også bidrage til mental velvære og styrke hundens selvtillid.

En Styrkepakke indeholder
  • Et seks ugers forløb
  • Starter med en times konsultation med igangsætning af de tre-seks udvalgte øvelser.
  • En træningsplan over de næste seks ugers forløb.
  • En times opfølgning i fjerde uge, hvor vi gennemgår øvelserne igen og måske tilføjer flere.
  • Løbende kontakt online, hvis der skulle opstå spørgsmål i forhold til øvelser eller træningsplan.

Styrkepakker

Core/bagpart 1395,-

Core/forpart 1395,-

Core 1195,-

Tilkøb af for-/bagpart 200,-

NB
Styrkepakkerne er IKKE tilrettelagt som et genoptræningsprogram til rehabilitering efteroperationer som følge af akutte skader. Ved behov for specifik behandling forbeholder jeg mig ret til at henvise til sådan inden igangsætning af Styrkepakkerne.
 
Ønsker du en Styrkepakke til din hund så kontakt mig via mail info@dogtech.dk