Hundetræning

Se på din hund som et selvstændigt individ, som gerne vil lære at leve sammen med dig. Hundetræning i mine øjne beror på samarbejde og en gensidig respekt mellem dig og din hund.

Det handler om at skabe harmoni gennem positiv træning med masser frivillighed, tryg-hed og følelsen af kontrol over sin egen situation. Det handler også om den omsorg og kærlighed der bliver skabt imellem jer, og så handler det om at have det sjovt med din hund. Du kan med disse tanker selv være med til at skabe de bedste rammer og forud-sætninger for et lykkeligt fællesskab. Som instruktør fokuserer jeg på samarbejdet og samhørigheden mellem hund og ejer. Jeg giver dig redskaber til at kommunikere med din hund på en positiv måde samt at læse hundens gensidige signaler til dig. Når man finder den fælles kommunikationsvej, er der næsten ingen grænser for, hvor langt man kan nå.

Hundetræning hos DogTech – Adfærd og Træning beror på positiv træning med fokus på etik og velfærd sammen med en solid baggrundsviden indenfor moderne videnskabelige læringsteorier.

Hvalpetræning

Den bedste start på livet

Unghundetræning

Vedligehold den gode adfærd

Nose work

For alle hunde

Håndteringssamarbejde

Er negleklip en udfordring?

Rally Lydighed

Rally Lydighed er en sjov konkurrencesport


Nytårsholdet - Lyd & Larm

Fyrværkeri er dog mere end blot lyden.

Samfundsfag

Gåtur med indhold

Eneundervisning

Tager hånd om dig og din hund

Anytime Hold

Træning når det passer dig

FairPlay

Hundemøder med succes

Fokushold

Træning til en bedre hverdag

in Shape

Kom i form både fysisk og mentalt

Styrkepakker

Individuel træning af din hund

Vedligeholdet

Vedligeholdet for voksne hunde