Vedligeholdet for Familiehunde

Hundetræning bør fortsætte hele hundens liv, også selvom man ikke dyrker nogen speciel form for hundesport. Hundens behov for hjernegymnastik og selvrealisering er der stadig, selvom hunden bliver voksen og ældre. Hundetræning baseret på frivillighed og initiativ styrker den voksne hunds selvtillid og selvkontrol. Det højner hundens velfærd og giver mental balance at holde sin hund i gang både fysisk og mentalt.

Vi bruger allermest tid sammen med vores hunde hjemme i vante omgivelser – både indenfor men også ude i nabolaget. Derfor giver det rigtig god mening at træne specifikt på de ting, som kan bidrage til en rolig og harmonisk hund, som kender hverdagens regler og rutiner og derfor ikke har behov for at stille spørgsmålstegn ved dem. Vedligeholdet for Familiehunde uddanner både hund og hundeejer i at bygge det bedst mulige fundament for at skabe en hverdag med samhørighed og gensidig respekt.

Vigtige hverdagsøvelser, vi træner på:

·      Gå pænt i snor

·      Sikkert indkald

·      Forbliv på stedet i sit, dæk og stå

·      Selvkontrol og leg

·      Passage af hunde og mennesker

·      Være i ro

·      Ind og ud af bilen

·      Gå roligt igennem låger og døråbninger

·      Daglig håndtering

 

Der vil indgå elementer af næsearbejde, kropskontrol og problemløsning udover ovenstående. Træningen bliver tilrettelagt for den enkelte hund og ejer, og der bliver sat klare mål for de færdige øvelser, så du har noget at træne direkte hen imod. Holdet er for både unge og ældre hunde. Har du og din hund gået på hvalpe- og/eller unghundehold, er det at foretrække for deltagelse på holdet.

Seks gange, maks. seks hunde på holdet.

Hold navn Startdato Tilmeldinger
VH224Tirsdag 04 Jun 2024 kl. 18.002 / 4

Alle felter pånær de valgfrie felter skal udfyldes

Jeg accepterer DogTech - Adfærd og Trænings's handelsbetingelser og persondatapolitik.