in Shape

Get in Shape

At være i god form medfører velvære – også hos vore hunde. På holdet Get in Shape lærer du og hunden at bruge forskellige redskaber, så vi kan vedligeholde en god fysisk og mental form.

For det er ikke kun fysikken som får et løft på dette hold. Selvtillid gennem kropskontrol og kropsbevidsthed giver hunden et mentalt løft.

Vi arbejder med balance, fleksibilitet, styrke og udholdenhed. Alt dette til sammen er med til at styrke hunden proprioception, som er hundens bevidsthed om dens egen krops bevægelse samt samspillet mellem muskler, nerver, lille- og storhjernen.

Vi lærer små grundlæggende massagegreb som bidrager til en samlet velvære og afslapning i krop og sjæl.

Dette hold er for alle hunde, som er overordnet fysisk raske. Har din hund nogle små ”skavanker”, så skriv til mig, så snakker vi om mulighederne.

Fire gange. Maks. fire hunde på holdet.

Der er desværre ingen hold at vise i øjeblikket.

Stay in Shape

Hold hunden i form. Efter du har deltaget på Get in Shape og fået den grundlæggende træning på plads har du mulighed for at deltage på Stay in Shape.

Her arbejder vi videre på kropskontrol og proprioceptionstræning ud fra de fire grundpiller balance, flexibilitet, styrke og udholdenhed. Sværhedsgraden øges og udfordringerne bliver større.

Vi vedligeholder enkle massagegreb sidst på timen for at bidrage til en fornuftig nedkøling samt
stille og roligt at få puls og respiration ned igen.

Seks gange, maks. fire hunde på holdet.

Der er desværre ingen hold at vise i øjeblikket.

Alle felter pånær de valgfrie felter skal udfyldes

Jeg accepterer DogTech - Adfærd og Trænings's handelsbetingelser og persondatapolitik.