in Shape

Get in Shape

At være i god form medfører velvære – også hos vore hunde. På Get in Shape lærer du og hundenat bruge forskellige redskaber og øvelser, så vi kan vedligeholde både en god fysisk men ogsåmental form.

For det er ikke kun fysikken som får et løft på dette kursus. Selvtillid gennem kropskontrol ogkropsbevidsthed giver hunden et mentalt løft.

Vi arbejder med balance, fleksibilitet, styrke og koordination. Alt dette til sammen er med til atstyrke hunden proprioception, som er hundens bevidsthed om dens egen krops bevægelse samtsamspillet mellem muskler, nerver, lille- og storhjernen. Vi lærer også små grundlæggendemassagegreb som bidrager til en samlet velvære og afslapning i krop og sjæl.

Kurset er for hunde og førere som gerne vil have en helt grundlæggende undervisning i, hvordanman hensigtsmæssigt får startet op på øvelser i kropskontrol, så hunden får den bedste læringsamt den bedste start for netop sin egen kropsbevidsthed. Derfor vil der i dette kursus ikke værehelt så meget træning på diverse smart luftudstyr. Til gengæld vil meget af træningen kunneforegå med ting eller udstyr, som er rimeligt tilgængeligt i hjemmet eller naturen, og samtidig mantræne rigtig meget kropskontrol bare med hundens og førerens egen krop.

Dette hold er for alle hunde, som er overordnet fysisk raske. Har din hund nogle små ”skavanker”,så skriv til mig, så snakker vi om mulighederne.

Fire gange. Maks. fire hunde på holdet.

Der er desværre ingen hold at vise i øjeblikket.

Stay in Shape

Hold hunden i form. Efter du har deltaget på Get in Shape og fået den grundlæggende træning på plads har du mulighed for at deltage på Stay in Shape.

Her arbejder vi videre på kropskontrol og proprioceptionstræning ud fra de fire grundpiller balance, flexibilitet, styrke og koordination. Sværhedsgraden øges og udfordringerne bliver større.

Vi vedligeholder enkle massagegreb sidst på timen for at bidrage til en fornuftig nedkøling samt
stille og roligt at få puls og respiration ned igen.

Seks gange, maks. fire hunde på holdet.

Der er desværre ingen hold at vise i øjeblikket.

Alle felter pånær de valgfrie felter skal udfyldes

Jeg accepterer DogTech - Adfærd og Trænings's handelsbetingelser og persondatapolitik.