Persondatapolitik

Personpolitik hos DogTech - Adfærd og Træning

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos DogTech – Adfærd og Træning.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mail adresse, telefonnummer, oplysninger på din hund og betalingsoplysninger.

DogTech –  Adfærd og Træning indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Sender email til DogTech – Adfærd og Træning.
  • Foretager køb ved tilmelding af hold.
  • Ved prøver eller eneundervisning.
  • Ved aftale om adfærdsbehandling.
Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på DogTech.dk er DogTech – Adfærd og Træning, Udbyhøjvej 588, 8983 Randers, CVR-nummer 34372462

Behandlingsgrundllag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og oplysninger på din hund indhenter vi for at kunne yde den bedste service, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en velkomst e-mail indeholdene kvittering.

Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket. Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe service og produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger vil blive slettet senest 5 år efter holdet er startet.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hostede af unoeuro.com og betalingssystem gennem ePay, som fungerer som vores databehandlere. Alle persondata som du oplyser på nær betalingsoplysninger vil blive opbevaret på unoeuro.com server.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

At få rettet/ændret dine persondata.
At få slettet persondata.

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@dogtech.dk.